MARATÓ SOLIDÀRIA DE CICLE OUTDOOR

Dissabte de matí, les dimensions del 40 per 20 de la pista de futbol sala  es van transformar en un autèntic escenari de solidaritat i esport amb un objectiu clar: pedalejar i ajudar a véncer l’esclerosi múltiple.
La I Marató Solidària Cicle Outdoor va començar a les 9 del matí i va congregar centenar de participants i espectadors, els quals van poder gaudir d’un gran ambient al Poliesportiu Municipal del nostre poble. Ráquel López, impulsora d’esta jornada, fou la primera d’estar en una de les més de 200 bicicletes que, amb els seus assistents, movien els pedals, amb la companyia de la música i els entrenadors que donaven el seu plus motivacional als participants.
La marató tingué a més la col·laboració de l’Ajuntament de Picassent. “Una volta més ens hem acostat a una iniciativa solidària, som un poble solidari, i l’ajuntament estarà sempre al vostre costat”, va manifestar l’alcaldessa Conxa García, mentre Raquel López, organitzadora de l’acte dirigia també unes paraules als congregats: “la  vida ens dóna moltes eines, cal saber emprar-les com toca i jo tinc una capaç de moure tot: el meu somriure”, manifestava una emocionada Raquel.

Foto: Picassent21

Al matí solidari també participaren diverses entitats per dinamitzar i ajudar més a la jornada, d’entre altres, el València CF, amb el seu president Manuel Llorente al capdavant. A més també estigueren els nostres esportistes, Ivan Mocholí, Claudia Barea, Carolina Pradas i Tessa Wiese.

Els beneficis d’esta iniciativa aniran destinats a  l’Associació d’Esclerosi Múltiple de la Comunitat Valenciana (ACVEM).

Crónica: Ajuntament de Picassent