1 Premi Horta Sud Juniors

Després de la meravellosa jornada organitzada per el Bici Club Picassent, de ciclisme femení disputada el passat dissabte a l’esplanada de l’ermita, ahir va ser el torn del I Trofeu Horta Sud – Picassent de ciclisme masculí de la categoria juniors.

En aquesta edició els carrers del Polígon Industrial de Picassent, van ser testimonis d’aquesta jornada de ciclisme, que iniciava a primeres hores del mati, on els voluntaris del Bici Club Picassent es ficaven mans a la feina per a que a les 9h estiguera tot a punt per començar la cursa de juniors.

José Cabanes, president de la Mancomunitat de l’Horta Sud, Hector Pradas, regidor d’esports de l’Ajuntament de Picassent i Manuel Agulles, president del Bici Club Picassent, van realitzar el protocol·lari tall de cinta que donava inici aquesta cursa de 18 voltes al circuit dissenyat per el director de carrera Fernando Gericó. Mario Alvarez acabà imposant-se als 38 corredors que van prendre l’eixida.

Per finalitzar aquesta carrera, José Cabanes, Hector Pradas i Manuel Agulles van entregar els premis als tres primers classificats.

Per posar fi aquesta commemoració del 40 aniversari del Bici Club Picassent, a l’entrega de premis vam comptar amb dos dels fundadors, Tomàs Castellanos i Roberto Escudero, amb el regidor d’esports de l’Ajuntament de Picassent i amb el president del Bici Club Picassent.